Konferanse 2018:

Torsdag 25.10 er det klart for årets konferanse om Forskning på sang!

plakat_konferanse_2018 2.jpg

Målgruppe

Konferansen egner seg for sangere, dirigenter, pedagoger, lærere i kulturskolen, kommuneansatte, representanter fra frivillige organisasjoner og alle andre som jobber med sang på et eller annet vis. 

Tid og sted

 

Sted: 
Forstanderskapssalen, 
Sentralen.

TID:
REGISTRERING KL. 09.30
PROGRAM: 10 - 16

Pris: 720kr inkl. lunsJ

PÅMELDING/BILLETTER: TIKKIO (lenke)
 

Teaser

Her er en liten forsmak på noe av det vi kommer til å høre om på konferansen. 


Konferansen 2017:
Syng! En inspirasjonsdag

- En dag full av kreative prosjekter

25.10 inviterte Krafttak for sang til en interessant og lærerik inspirasjonsdag, med en rekke miniforedrag om kreative sangprosjekter fra hele landet. Hensikten var å gi deltakerne gode idéer, og et nettverk slik at de enkelt kan sette i gang gode sangtiltak.

Målgruppe

Inspirasjonsdagen egner seg for sangere, dirigenter, pedagoger, lærere i kulturskolen, kommuneansatte, representanter fra frivillige organisasjoner og alle andre som driver eller ønsker å starte opp sangprosjekter. 


Sted: 
Forstanderskapssalen, Sentralen.

TID:
REGISTRERING KL. 09.30
PROGRAM: 10 - 16

Pris: 700kr inkl. lunsJ

PÅMELDINGSFRIST:
10. OKTOBER (SKJEMA UNDER)

Avtale med Bondeheimen
Enkeltrom 1555,- per rom per natt inkludert frokost. 


PROGRAM inspirasjonsdag.jpg

AFTERSINGING

Etter programmet på Sentralen inviterer vi til aftersinging på SYNG! Der blir det mingling, synging og muligheten til å kjøpe snacks og noe godt å drikke. 


KONFERANSE 2016

Årets Krafttak for sang-konferanse finner sted på Thon Conference Universitetsgaten 19.og 20. oktober 2016. Temaet for konferansen er sang som middel til inkludering av flyktninger og asylsøkere. Vi har samlet en rekke ressursperson som vil dele sine erfaringer og tanker om hvordan sang kan brukes på asylmottak og ellers i lokalsamfunnet. På konferansen får du møte ledere av musikkorganisasjoner, sangere, artister, dirigenter, ansatte på asylmottak, tidligere asylsøkere, lærere, forskere og ansatte i kommunene. 

Dag 1 vil ha hovedfokus på tiltak rettet mot barn og unge, mens dag 2 fokuserer mer på voksne og generelle tiltak. Blant temaene er sang brukt i språkutviklingen, sangtiltak i asylmottak, sang som inkluderende ressurs i kommunene m.m. Det vil også bli sanginnslag og fellessang. Konferansen åpnes av kulturminister Linda Hofstad Helleland. Fullstendig program under kartet. 

PÅMELDING: jarle.flemvaag@musikk.no innen 1. oktober

PRIS: 1 dag 700kr, 2 dager 1200kr. 

Thon Conference Universitetsgaten - Universitetsgaten 26, 0162 Oslo

 

 

TRYKK PÅ LENKENE FOR FULLSTENDIG PROGRAM: