Jarle Flemvåg, faglig og administrativ leder

Jarle.jpg

Jarle har studert utøvende sang og sangpedagogikk ved Norges Musikkhøgskole. Han har også studert administrasjon og ledelse på samme sted, i tillegg til idehistorie ved UiO. Etter studiene jobbet Jarle som sanger, kordirigent og sangpedagog. Han har skrevet boken «Korsang for alle» utgitt av Norsk Musikforlag AS, og har vært konsulent for tv-serien «Fengselskoret». Jarle var daglig leder for Modus: senter for middelaldermusikk, før han i 2010 ble daglig leder for Kirsten Flagstad Festival på Hamar. Jarle var også prosjektleder for Flagstad-jubileet 2013. I tillegg til prosjektleder-jobben for Krafttak for sang dirigerer han Det Norske Sjømannskor. 

Jarle startet som prosjektleder i august 2015.

Epost: jarle.flemvaag@musikk.no

Foto: Anette Reite

Signe Sannem Lund, rådgiver.

Prosjektleder for Syngende kommuner og den årlige konferansen.

Signe Sannem Lund har studert sang ved Barratt Due Musikkinstitutt og Statens Operahøgskole (KHiO). Etter å ha jobbet som operasanger i noen år studerte hun administrasjon og ledelse og kultur, kritikk og kommunikasjon på Norges Musikkhøgskole. Signe startet og driver Hos deg! - klassisk musikk rett hjem, dirigerer trivselskoret ALF og synger i cabaretgruppa Stilett. Hun sitter også i styret til Klassisk. 

Signe startet i jobben som prosjektrådgiver i mars 2016.

E-post: signe.sannem.lund@musikk.no

 

Foto: Hilda L. Nyflot

Iris Engen Skadal, kommunikasjonrådgiver (permisjon)

Iris er utdannet journalist fra Høgskulen i Volda, og har også studert både fotografi, film, nordisk språk- og litteratur, og pedagogikk. Førdianeren har tidligere jobbet for bl.a. Adresseavisen, Sunnmørsposten og Universitetet i Agder, og har i tillegg arbeidet flere år som medielærer på vgs-nivå. Hun har også mange års erfaring med grafisk design og produksjon av både trykksaker og digitale ressurser.                                                       

E-post: iris@musikk.no

VIKAR: Sture Vareide, sture.vareide@musikk.no