Victoria Liedbergius  Victoria Liedbergius er ansatt som daglig leder for Ung i Kor siden 2014. Hun er utdannet sanger ved Koninklijk Conservatorium Brussel og Hochschule für Musik und Tanz Köln og har studert administrasjon og ledelse på Norges Musikkhøgskole. Victoria har jobbet mye på korfeltet internasjonalt, særlig med fokus på ungdomsarbeid, bl.a. for International Federation of Choral Music. Victoria er styremedlem i European Choral Association - Europa Cantat, og i European Music Council samt president for World Youth Choir, hvor hun tidligere var sanger. I 2008 satt hun i styringsgruppen for den arabiske korfestivalen Aswatuna og hun har også tidligere vært styremedlem i JM Norway.      

Victoria Liedbergius

Victoria Liedbergius er ansatt som daglig leder for Ung i Kor siden 2014. Hun er utdannet sanger ved Koninklijk Conservatorium Brussel og Hochschule für Musik und Tanz Köln og har studert administrasjon og ledelse på Norges Musikkhøgskole. Victoria har jobbet mye på korfeltet internasjonalt, særlig med fokus på ungdomsarbeid, bl.a. for International Federation of Choral Music. Victoria er styremedlem i European Choral Association - Europa Cantat, og i European Music Council samt president for World Youth Choir, hvor hun tidligere var sanger. I 2008 satt hun i styringsgruppen for den arabiske korfestivalen Aswatuna og hun har også tidligere vært styremedlem i JM Norway.

 

 

Ludvig Claeson, født 1970 i Malung, Sverige, er utdannet cellist fra NMH. Har mange års erfaring som utøvende musiker, pedagog og orkesterleder for ungdom. Ludvig har også vært produsent for «Dalasinfoniettan» og daglig leder for Oslo Sinfonietta og Cikada. Fra høsten 2015 er Ludvig ansatt som daglig leder i Musikkens studieforbund.

Ludvig Claeson, født 1970 i Malung, Sverige, er utdannet cellist fra NMH.
Har mange års erfaring som utøvende musiker, pedagog og orkesterleder for ungdom. Ludvig har også vært produsent for «Dalasinfoniettan» og daglig leder for Oslo Sinfonietta og Cikada.
Fra høsten 2015 er Ludvig ansatt som daglig leder i Musikkens studieforbund.

UnN LEYSER ROALDSØY  Unn Leyser Roaldsøy er sangpedagog og musikkpedagog og er opptatt av sang i alle livets faser.  Hun driver sin egen musikkskole, Skala Musikkskole, hvor hun underviser i sang, har musikkgrupper for barn og et damekor; Skala Damekor. Hun er i tillegg ansatt i Frogn kulturskole som sangpedagog. Hun er styreleder for Musikk fra livets begynnelse og er med i styringsgruppen for Syngende Barnehager.

UnN LEYSER ROALDSØY

Unn Leyser Roaldsøy er sangpedagog og musikkpedagog og er opptatt av sang i alle livets faser.  Hun driver sin egen musikkskole, Skala Musikkskole, hvor hun underviser i sang, har musikkgrupper for barn og et damekor; Skala Damekor. Hun er i tillegg ansatt i Frogn kulturskole som sangpedagog. Hun er styreleder for Musikk fra livets begynnelse og er med i styringsgruppen for Syngende Barnehager.

SIRI KWAMBE  Siri Kvambe (født 1976 i Tromsø) er vokalist og sangpedagog, utdannet på Rytmisk linje v/ Høgskolen i Agder og gikk Musikk og Helse ved Musikkhøgskolen. Hun har sunget i en rekke band og laget barnekonserter, og er vokst opp i det nordiske visemiljøet på 80-tallet. Hun har en spesiell kjærlighet for å synge jazz på svensk og og nordnorsk. I en toårs periode hold hun verksteder og kurs i Musikk fra livets begynnelse i Oslo og Spydebergog jobbet som sykehusmusiker på Ahus i tre år. Hun har siden 2013 vært daglig leder i Samspill International Music Network, og har et stort nettverk innen internasjonale og flerkulturelle sangere og musikere i Norge. Siri underviser også i sang på Nordic Black Xpress, Nordic Black Theatres 2-årige teaterskole for ungdom i Oslo.   

SIRI KWAMBE

Siri Kvambe (født 1976 i Tromsø) er vokalist og sangpedagog, utdannet på Rytmisk linje v/ Høgskolen i Agder og gikk Musikk og Helse ved Musikkhøgskolen. Hun har sunget i en rekke band og laget barnekonserter, og er vokst opp i det nordiske visemiljøet på 80-tallet. Hun har en spesiell kjærlighet for å synge jazz på svensk og og nordnorsk. I en toårs periode hold hun verksteder og kurs i Musikk fra livets begynnelse i Oslo og Spydebergog jobbet som sykehusmusiker på Ahus i tre år. Hun har siden 2013 vært daglig leder i Samspill International Music Network, og har et stort nettverk innen internasjonale og flerkulturelle sangere og musikere i Norge. Siri underviser også i sang på Nordic Black Xpress, Nordic Black Theatres 2-årige teaterskole for ungdom i Oslo.

 

JON G. OLSEN (vara)  Jon G. Olsen er styreleder i Musikkens studieforbund og daglig leder i Akershus musikkråd og Norsk sangerforum. Jon G. har vært med i Krafttak for sang i mange år og har lang erfaring fra arbeid i musikkråd-systemet. Han er spesielt opptatt av sang i lokalsamfunnet, få folk ti lå synge og kjenne på den gode opplevelsen sang-fellesskap gir, enten det er i allsangsituasjon eller i kor. Sang i eldreomsorgen er også et av hans hjertebarn, og Akershus musikkråd har vært meget aktive på dette området, og arrangerer årlig over 50 konsertopplevelse på eldreinstitusjoner i Akershus.

JON G. OLSEN (vara)

Jon G. Olsen er styreleder i Musikkens studieforbund og daglig leder i Akershus musikkråd og Norsk sangerforum. Jon G. har vært med i Krafttak for sang i mange år og har lang erfaring fra arbeid i musikkråd-systemet. Han er spesielt opptatt av sang i lokalsamfunnet, få folk ti lå synge og kjenne på den gode opplevelsen sang-fellesskap gir, enten det er i allsangsituasjon eller i kor. Sang i eldreomsorgen er også et av hans hjertebarn, og Akershus musikkråd har vært meget aktive på dette området, og arrangerer årlig over 50 konsertopplevelse på eldreinstitusjoner i Akershus.