Få tilgang til sangbank for barneskolen!

Bruk mer sang i skolen
-enkelt!

I Syngende skole sin ressursbank finner du en rekke sanger, forklaringsvideoer, o.l. som gjør det lettere å synge mer i skolehverdagen. 
Se hvordan sang kan brukes som både som aktiviserende pauser, verktøy for læring, og mye mer!

Tematisk inndeling

Sangbanken gir alle lærere på skolen full tilgang til bredt repertoar på bokmål og nynorsk,  knyttet til fag, årstider, temaer som vennskap og fred, med ulike vanskelighetsgrader. Lydspor og videoer hjelper både lærer og elever ved innlæringen, og gir instruksjon til rytmikk og bevegelser. Sangene kan enkelt tas i bruk av alle lærere og krever ikke lydfiler, CD-spillere eller andre tekniske hjelpemidler i klasserommet - elevene dine kan synge hvor som helst, når som helst. 

 

Sangbanken inneholder mange illustrasjonsvideoer som viser hvordan man kan lære bort spennende sanger og sangaktiviteter.

Sangbanken inneholder mange illustrasjonsvideoer som viser hvordan man kan lære bort spennende sanger og sangaktiviteter.

Videoer for læreren

Sangbanken har instruksjonsvideoer om sangmetodikk, sangledelse, stemmeoppvarming, og  hvordan å finne tonen og gi tonen til elever. Du trenger ingen forkunnskaper for å få utbytte av videoene, som er tilpasset alle nivåer. Det er også en serie videoer om hvordan sang kan brukes til å bedre klassemiljøet: skape ro og konsentrasjon, få opp energien, løse små konflikter eller styrke vennskapsbånd i klassen.

I tillegg finner du gode forslag til aktiviteter, opplegg, og innhold til fellessamlinger m.m.

Slik blir din skole abonnent!

Alle som blir Syngende skoler får tilgang til sangbanken, men det er også mulig å bare kjøpe abonnement.