Nyheter

Inspirasjon til tusen!

26 deltakere fra våre Syngende Kommuner rundt om i landet har gjennom et todagers-kurs fått et solid påfyll av inspirasjon til å drive sangarbeidet videre i sine egne kommuner.

Folkesanger og Kultursjef i Stange Kommune, Solbjørg Tveiten, lærte bort enkle og morsomme folkesanger

Folkesanger og Kultursjef i Stange Kommune, Solbjørg Tveiten, lærte bort enkle og morsomme folkesanger

“Sååå mye bra opplegg!” var omkvedet fra deltakerne, etter vi hadde sunget siste sang på kurset og de skulle reise hjem til sitt!

En god blanding av kulturskolelærere, kultursjefer, sangutvalgsmedlemmer, øymusikanter, kulturskolerektorer og andre sangglade folk samla seg for å få både inspirasjon og faglig påfyll gjennom to dager i Popsenterets lokaler i Oslo. Det var sang, innspill fra både barnehager og eldreinstitusjoner, Holmlia kirke og flere musikkorganisasjoner. Felles for alle innleggene var at deltakerne fant matnyttig stoff fra alle foredragsholderne.

Vi fikk tid til både middag og ikke minst litt sanglek innimellom og vi i Krafttak er glade for å kunne sende hjem fornøyde deltagere fra kurs- og inspirasjonsdagene. ,Sertifisering av tegnsangdirigenter 2018

Tegnsang.jpg

Ung i kor skal i gang med et sertifiseringskurs i tegnsang i høst. 

Tegnsang er særdeles relevant for dirigenter for barnekor, pedagoger og lærere i skole, barnehage og SFO, musikkterapeuter og alle andre som jobber og synger med barn i det frivillige kulturlivet.

Kurset arrangeres over tre helgesamlinger i Trondheim høsten 2018.

Spørsmål? Ta kontakt med Annelise Ofstad Aar på e-post tegnsang@ungikor.no.