Sammen for mer sang i samfunnet!

Trall, som er en sang- og musikkopplevelsesapp, blir ny partner for Krafttak for sang. Vi gleder oss over å få med Trall i vår partnergruppe og for å jobbe sammen for at enda flere kan få kjenne på gleden av å ha sang som en natulig del av hverdag og fest.

Trall er en sang- og musikkopplevelsesapp for barn og voksne i barnehager, skoler, familier og alle som vil synge mer. Over 250 ulike artister står bak mer enn 170 innspillinger som bare finnes i Trall. Sangene er valgt på bakgrunn av innsamlinger, samarbeid med praksisfeltet og landsomfattende undersøkelser av hva som rører seg av sanger i vårt mangfoldige og langstrakte land. I Trall kan du synge sammen med blant andre Kringkastingsorkesteret, jazzband, folkemusikere, popgrupper og ensembler fra det flerkulturelle Norge.

Tralls intensjon er å gi alle en mulighet til å ta aktivt del i Norges mangfoldige sangskatter, gamle som nye - der levendegjøring, fornyelse og tradisjon går hånd i hånd. Trall jobber for at det skal synges mer, mer sammen og mer variert for å ivareta en felles levende kulturarv, før den forsvinner helt som en samlende mulighet for kunst- og kulturopplevelser og læring. Trall er laget for å gjøre det enkelt å synge, enten man har sunget mye eller lite. Appen er skreddersydd for barn og unge og har et lekent og intuitivt design. Med Trall kan barnehager, skoler og hjem synge de samme sangene.

Trall-appen er organisert som et aksjeselskap og -prosjektet er laget og driftet av musikkansatte på Barnehagelærerutdanningen ved OsloMet i tillegg til en egen prosjektleder.

https://trallapp.no